Twisto zpřístupnilo Apple Pay

Twisto zpřístupnilo Apple Pay
  • Jako první potvrdilo zpřístupnění Apple Pay Twisto
  • Kartu se nám podařilo aktivovat v dnešních 6:00 ráno
  • Postup aktivace je velice snadný, celým procesem vás provedou aplikace Twisto a Wallet

S Twistem, českou platební aplikací, mohou zákazníci platit mobilními telefony a hodinkami od Applu. Twisto je tak první a jediná česká nebankovní, fintechová služba, která vedle některých bank tuto platební možnost nabízí. Díky Twistu mohou Apple Pay využívat také zákazníci bank, které Apple Pay nenabízí, aniž musí měnit banku, a to díky jednoduché online registraci.

Procesem aktivace vás provede aplikace Twisto a Wallet

Vysoká očekávání Twista od Apple Pay vychází také z dosavadních zkušeností, kdy majitelé Twisto účtů vlastnící mobilní telefon Apple mají až o 45 procent vyšší aktivitu plateb a transakcí oproti lidem s Androidem. Očekávání zvyšuje také úspěch Apple Pay v Polsku. Tam Apple Pay začalo fungovat v červnu loňského roku a data ukazují, že zákazníci s Apple Pay provedli během prvních pár měsíců více plateb než uživatelé s Google Pay za celý rok. Twisto tato data zná také díky spolupráci s polskou bankou ING Bank Śląski, se kterou letos v červenci spustilo unikátní platební bránu umožňující platbu jedním kliknutím na necelé stovce e-shopů. ING Bank Śląski je také jedním z investorů do Twista.

Přidání Twisto karty do zařízení se systémem iOS probíhá jednoduše prostřednictvím Twisto mobilní aplikace a stejně jednoduché to je v případě hodinek Apple Watch. V aplikaci Twisto se objeví informace o možnosti aktivace karty pro potřeby Apple Pay a následně stačí jen tisknout tlačítko „další“. Žádné zdlouhavé přepisování a ověřování se tedy v případě Twista nekoná. Apple Pay podporují iPhony SE, 6 a dále pak všechny novější modely.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze