Apple Pay v ČR na spadnutí? Díky Revolutu zřejmě ano

Apple Pay v ČR na spadnutí? Díky Revolutu zřejmě ano
  • Díky britskému finančnímu startupu Revolut se dost možná již brzy dočkáme Apple Pay v ČR
  • Zavedení Apple Pay skrze Revolut potvrdili zástupci startupu i samotný Apple
  • Díky tomu by mohli tuzemští uživatelé již brzy platit i iPhony

Apple Pay v ČR? Dost možná již brzy, i když trochu oklikou. Nasazení totiž plánuje britský finanční startup Revolut, o jehož vstupu na tuzemský trh jsme vás informovali již v květnu. Po pár týdnech Revolut zprostředkoval platby skrze Google Pay, i když prozatím je celé řešení jen v beta verzi, navíc pro uživatele využívající premium program, tedy ten placený. Nově by mohl brzy začít Revolut podporovat i Apple Pay, což potvrzují i zástupci společnosti.

Revolut a Apple Pay

Potvrzuje to v podstatě i samotný Apple, který na svých stránkách uvádí Revolut jako jednu z institucí, která již brzy nabídne Apple Pay. Tuzemští uživatelé by se tímto krokem mohli dočkat placení skrze iPhone/Apple Watch i na území České republiky. I když by šlo o skvělou novinku, účet v Revolutu je přeci jen více omezený než standardní bankovní účet tuzemských bank, nutné je hlídat si především měsíční a roční limity plateb a výběrů.

Každopádně, jakmile Revolut platby skrze Apple Pay umožní, rázem se služba Apple Pay oficiálně dostane i do České republiky. Očekáváme, že Revolut by mohl spolupráci oznámit nejpozději do konce tohoto roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze